DSC_5865.jpg

Werkplaats

Als u in uw auto gaat rijden, dan wilt u natuurlijk wel dat u keer op keer veilig de weg op kunt. Het periodiek laten onderhouden van uw auto is daarom altijd een verstandige beslissing. Regelmatig onderhoud is belangrijk voor uw eigen veiligheid en voor een langere levensduur van uw auto. Bij Banden & Wielen Centrale ontvangt u een eerlijk advies en verzorgen wij graag het onderhoud van uw auto. Onze werkplaats is zo ingericht dat u met alle merken en type auto’s bij ons terecht kunt. 

Wij vinden uw veiligheid een belangrijke zaak en controleren uw wagen zeer zorgvuldig. Of het nu gaat om een APK, onderhoudsbeurt of het vervangen van een distributieriem of koppeling: bij ons wordt er altijd op een professionele en zorgvuldige manier gewerkt. Onmisbaar hierbij is natuurlijk goed en gemotiveerd personeel. Banden & Wielen Centrale heeft goed opgeleide, gekwalificeerde monteurs in dienst en alle diagnose- en afstelapparatuur welke nodig zijn om kwalitatief goed onderhoud te waarborgen. 

Wij zijn Carprof

CarProf is een garage voor alle merken en auto's van alle leeftijden. Op basis van heldere offertes, perfecte service, montage van kwaliteitsonderdelen en de juiste technische informatie legt CarProf zich toe op het leveren van een eersteklas ervaring voor al haar klanten, wat voor auto ze ook rijden.

CarProf is anders

Door de eerlijke en transparante benadering van CarProf weet u altijd precies waar u aan toe bent. We maken vooraf heldere afspraken zodat u nooit voor verrassingen komt te staan. Nadat het werk aan uw auto is uitgevoerd, laten we precies zien wat we gedaan hebben. Onze heldere communicatie verbetert daarom niet alleen de kwaliteit, maar ook de beleving van onderhoud en reparatie. Bovendien laten we met onze frisse en opgeruimde werkplaats zien dat uw auto in goede handen is.

CarProf biedt zekerheid

Daarnaast geeft CarProf échte zekerheid door 24 maanden internationale garantie te bieden op reparaties en arbeidsloon. Kortom, CarProf is dé autogarage voor onderhoud van alle merken. Maak direct een afspraak of bezoek onze vestiging voor een kennismaking. 

Transparantie

Blijkt tijdens het onderhoud dat er een reparatie aan uw voertuig nodig is? Dan wordt die uiteraard pas na overleg met u uitgevoerd. Zo komt u niet voor onverwachte verrassingen te staan. Wij vinden transparantie, eerlijkheid en betrouwbaarheid erg belangrijk binnen ons bedrijf, dus ook binnen onze werkplaats. Wanneer we tijdens de controle of keuring van uw auto op defecten, dan laten wij u dat direct weten.

Vervangend vervoer

Om onze klanten mobiel te houden bieden wij bij onderhoud en reparatie gratis vervangend vervoer aan in de vorm van auto's,fietsen en voor onze zakelijke klanten zelfs een bestelwagen! Zo zorgen we ervoor dat uw dagelijkse zaken door kunnen gaan bij gepland onderhoud maar ook bij onverwachte reparaties.

Tijdens het maken van een werkplaatsafspraak heeft u de volgende mogelijkheden:

  1. U maakt gebruik van ons vervangend vervoer of een leenfiets. 
  2. U maakt gebruik van de haal- en brengservice (binnen een straal van 15 km)
  3. U wilt graag op de reparatie wachten

Natuurlijk houden wij u weer op de hoogte wanneer uw auto klaar is, maar in de tussentijd blijft u mobiel!