DSC_5968.jpg

Over Banden & Wielen Centrale 

Joris Sondag is sinds januari 2008 eigenaar van Banden & Wielen Centrale aan de Hertogensingel in Oss. Van oudsher is het bedrijf bekend als hét adres voor banden, velgen en APK. Tegenwoordig is Banden & Wielen Centrale een full-service garagebedrijf voor het complete onderhoud van personenwagens en lichte bedrijfswagens.

In de afgelopen jaren is er flink geïnvesteerd in de werkplaats. Bijna alle apparatuur is vernieuwd waarbij alleen het beste goed genoeg was. Ook voor de montage van banden en het uitlijnen van voertuigen heeft Banden en Wielen Centrale regionaal de meest moderne apparatuur in huis.

Voor veel leasemaatschappijen verricht Banden en Wielen Centrale alle werkzaamheden op bandengebied. De wachtruimte is afgestemd op de moderne leaserijder, met verschillende kranten en magazines, wifi en natuurlijk lekkere koffie.

Kenmerkend is de betrokken werk- en denkwijze en dat is zichtbaar op alle fronten binnen het bedrijf. “We zijn een kleine, flexibele organisatie, met korte lijnen. Iedereen kan hier zo binnen komen wandelen, daarvoor hoeft niet altijd een afspraak gemaakt te worden. Gaat er plotseling een lampje op het dashboard van de auto branden of hoor je een raar geluid? Dan wil je direct weten wat er aan de hand is. Zijn er twijfels over de bandenspanning of slijtage? Klanten kunnen altijd bij ons langskomen”, aldus Joris.

Carprof

Sinds 2018 is Banden & Wielen Centrale aangesloten bij Carprof. CarProf is een garageconcept voor alle merken en auto's van alle leeftijden. Op basis van heldere offertes, perfecte service, montage van kwaliteitsonderdelen en de juiste technische informatie legt CarProf zich toe op het leveren van een eersteklas ervaring voor al haar klanten, wat voor auto ze ook rijden.

De voordelen van CarProf

Garage voor alle merken - CarProf beschikt over up-to-date technische kennis en moderne apparatuur om auto's van alle merken te kunnen onderhouden.

24 maanden garantie - CarProf heeft vertrouwen in haar service. Daarom geven wij 24 maanden internationale garantie op reparaties en arbeidsloon.

Onderhoud volgens het boekje - CarProf voert al het onderhoud volgens fabrieksrichtlijnen uit, met behoud van fabrieksgarantie.

Afspraak is afspraak - Bij CarProf weet u vooraf wat de kosten zijn zodat u altijd weet waar u aan toe bent.

A-merk onderdelen van originele kwaliteit - CarProf werkt met onderdelen van A-merken die ook door de fabrikant gebruikt worden. Deze monteren we met hoogwaardige gereedschappen.

Zichtbaar beter - CarProf is te herkennen aan de frisse, opgeruimde uitstraling en de open aanpak van haar medewerkers.