DSC_5853.jpg

APK

De Algemene Periodieke Keuring (APK) is een in Europa wettelijk verplichte keuring om de verkeersveiligheid te bevorderen en het milieu te beschermen. Er wordt gekeken naar verkeersveiligheid en milieuprestatie.

Banden & Wielen Centrale is een RDW-erkend keuringsstation en heeft de bevoegdheid om uw auto te keuren. Uiteraard zullen wij uw auto nakijken en eventuele bijkomende kosten om uw auto APK-waardig te maken met u overleggen, voordat wij tot reparatie overgaan. Eventuele afkeurpunten kunnen door onze ervaren monteurs vakkundig hersteld worden. Herkeuring bij afkeur is altijd gratis!

Het is belangrijk dat u zich realiseert dat de APK een momentopname is. Wanneer uw auto goedgekeurd is voor de APK, is dit geen garantie dat uw auto de rest van het jaar veilig blijft om mee te rijden. Wij raden daarom aan om regelmatig onderhoud aan uw auto uit te laten voeren.

Wist u dat u uw auto al tot twee maanden voor uw APK-vervaldatum kan laten keuren, zonder dat de vervaldatum voor volgend jaar wijzigt? Op deze manier bent u er zeker van dat uw auto op tijd gekeurd is. Klik hier om te controleren wanneer uw auto gekeurd dient te worden.

De APK duurt ongeveer 30  minuten en is op afspraak "klaar terwijl u wacht". De koffie staat klaar in onze comfortabele wachtruimte met wifi, tv en natuurlijk de krant. Liever even shoppen? Ons bedrijf ligt op 300mtr van Albert Hein en het winkelcentrum!

Waarom APK keuren bij de Banden & Wielen Centrale?

  • Merkonafhankelijke eerlijke keuring van uw voertuig
  • Klaar terwijl u wacht (op afspraak 30 minuten)
  • Geen verplichting tot reparatie in onze werkplaats
  • Herkeuring binnen 2 weken gratis
  • Alle merken welkom
  • Afspraak vaak al dezelfde dag mogelijk
  • Bij reparatie altijd duidelijke prijsopgaaf vooraf