Banden bestellen of een afspraak inplannen?

Plan nu een afspraak of ga naar de webshop.

  • De Bandenspecialist
  • APK klaar terwijl u wacht
  • Voor al uw voertuigonderhoud
  • Alle merken leverbaar tegen de beste prijzen

Onderhoud

Ook voor al het onderhoud aan uw voertuig kunt u bij de Banden&Wielen Centrale terecht. Alle reparaties worden volgens de voorschriften van de fabrikant uitgevoerd. Van remblokkken of een kleine beurt tot de vervanging van uw distributieriem of koppeling, onze ervaren monteurs zorgen ervoor dat u weer snel en veilig de weg op kunt. Wij staan 6 dagen per week voor u klaar met up-to-date diagnose-apparatuur en het modernste gereedschap. Banden&Wielen Centrale is merkonafhankelijk, u kunt dus met iedere auto bij ons terecht voor een eerlijk advies,reparaties en onderhoud.

Om onze klanten mobiel te houden bieden wij bij onderhoud en reparatie gratis vervangend vervoer aan in de vorm van auto's,fietsen en voor onze zakelijke klanten zelfs een bestelwagen! Zo zorgen we ervoor dat uw dagelijkse zaken door kunnen gaan bij gepland onderhoud maar ook bij onverwachte reparaties.

Banden&Wielen Centrale maakt alleen gebruik van onderdelen van O.E. (Original Equipment) kwaliteit. Dit wil zeggen dat deze onderdelen aan de strenge kwaliteitseisen van de autofabrikanten voldoen, bekende merken die wij voeren zijn o.a. Mann,Bosch,Jurid,Textar,Bosal,Monroe en Brembo. Wij gebruiken altijd de hoogwaardige motorolie van Texaco, al jaren de absolute top in smeermiddelen.

 

Veelgestelde vragen:

 Ik heb een probleem met mijn auto kan ik langskomen?

Bij de Banden&Wielen Centrale kunt u altijd en zonder afspraak langskomen als u een probleem heeft met uw auto. Kleine defecten herstellen we ter plekke, grotere reparaties worden in overleg met u uitgevoerd. Probleemdiagnose en een offerte voor reparatie zijn altijd gratis!

Wat voor onderhoud heeft mijn auto nodig?

Wij werken volgens de onderhoudsschema's van de autofabrikanten. Aan de hand van de KM-stand,eerder uitgevoerde werkzaamheden (onderhoudsboekje) en de staat van diverse slijtdelen zoals de remmen kunnen wij exact bepalen wat er aan uw auto moet gebeuren.

Mijn accu is defect, wat nu?

Alle gangbare typen accu's zijn bij de Banden&Wielen Centrale gewoon op voorraad. U kunt zonder afspraak langskomen en wij vervangen de accu ter plekke.

Kan ik op reparaties of onderhoud wachten?

Voor grotere reparaties is het noodzakelijk dat uw auto een dag(deel) wordt ingepland. Op klein onderhoud, zoals bijvoorbeeld remblokken kan op afspraak gewacht worden.

 

 

 

 

Uitlijnen

Uw auto professioneel uitgelijnd?

Afspraak maken »

Onze merken