Banden bestellen of een afspraak inplannen?

Plan nu een afspraak of ga naar de webshop.

  • De Bandenspecialist
  • APK klaar terwijl u wacht
  • Voor al uw voertuigonderhoud
  • Alle merken leverbaar tegen de beste prijzen

Klantenservice

De Banden&Wielen Centrale streeft naar 100% klanttevredenheid. Mocht u om wat voor reden dan ook niet tevreden zijn over de geleverde diensten of producten neem dan contact met ons op. Dit kan telefonisch op 0412-646444 of per mail via onderstaande link:

Neem contact op met de klantenservice

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik online een afspraak maken?

Op deze pagina zit rechtsboven een button afspraken maken, hiermee kunt u 24 uur per dag online uw auto inplannen. Natuurlijk kunt u ook bellen : 0412-646444.

 Hoe kan ik een reeds gemaakte afspraak annuleren?

Telefonisch op 0412-646444 of per mail aan info@bandenwielencentrale.nl. Vermeld duidelijk uw naam en tijdstip van de afspraak.

Hoe kan ik banden bestellen?

Op de homepage staat op de grote foto een zoekfunctie. Vul hier uw bandenmaat in en selecteer de door u gewenste band. Vanuit hier wordt u verder geleid door een bestelmenu. 

Wanneer moet ik bestelde producten/diensten betalen? 

U betaald bij de Banden&Wielen Centrale na levering/montage aan de kassa in ons bedrijf. Vooraf betalen is dus niet nodig. U kunt bij ons met PIN en contant betalen.

Wie verleend garantie over geleverde producten en diensten?

Banden&Wielen Centrale verleent over alle geleverde producten en diensten garantie volgens de voorwaarden van de VACO. Dit in tegenstelling tot veel internetaanbieders waar de garantie verlegd wordt naar de partij die de montage aanbiedt. 

Wat is de levertijd van banden? 

De Banden&Wielen Centrale houdt veiligheidshalve bij online bestellen een levertijd aan van 2 werkdagen. Mocht u uw banden eerder willen monteren neem dan even telefonisch contact met ons op : 0412-646444. Vaak kunnen wij de montage in overleg naar voren halen. 

Heeft u een routebeschrijving naar de Banden&Wielen Centrale?

Klik op onderstaande button en vul uw vertrekpunt in, u krijgt dan automatisch een routebeschrijving.

Open Google Maps

 Wat zijn jullie leveringsvoorwaarden?

Alle producten en diensten van Banden&Wielen Centrale Oss vallen onder de leveringsvoorwaarden van de branchevereniging VACO.

 

 

 

 

 

Onze merken